Pravila privatnosti

Vaša privatnost je važna, molimo Vas da pročitate pravila privatnosti i zaštita osobnih podataka kupaca;

Želimo naglasiti da posjetom našim web stranicama svi Vaši osobni podaci ostaju povjerljivi, osim ako ih svojom voljom ne želite otkriti.

Prikupljamo samo one osobne podatke koje nam dobrovoljno dostavite i samo za svrhe navedene u ovim pravilima zaštite osobnih podataka.
Ne zahtijevamo od Vas da nam pošaljete te podatke kako bismo vam omogućili pristup na naše stranice. Ne tražimo da otkrijete više podataka no što je doista
potrebno za sudjelovanje u nekoj aktivnosti na našim stranicama.

Prilikom prikupljanja osobnih podataka obvezujemo se poštovati odredbe pozitivnih propisa vezanih na zaštitu osobnih podataka.

Molimo Vas pročitajte sve informacije u nastavku. Ako imate bilo kakvih pitanja ili nedoumica u vezi s našim pravilima zaštite osobnih podataka ili želite s nama podijeliti svoja iskustva na ovoj web stranici.

OSOBNI PODACI

Osobni podaci označavaju sve podatke koji se odnose na pojedinca čiji je identitet utvrđen ili se može utvrditi.

Osobne podatke prikupljamo sukladno važećim propisima i to kako bismo vam  mogli odgovoriti na vaša pitanja, primjedbe i komentare, odnosno za potrebe dostave.

ZAŠTITA PODATAKA

Prilikom korištenja naših usluga možda će od vas biti zatraženo da date osobne podatke. Davanje ovakvih informacija je dobrovoljno. Vaši osobni podaci bit će korišteni strogo u suglasnosti sa zakonima o zaštiti podataka koji vrijede u Hrvatskoj. Osobni podaci predočeni na prezentaciji koriste se u standardnim procedurama u cilju obrađivanja vaših zahtjeva. Obrada i upotreba vaših podataka za konzultacije, reklamna i marketinška istraživanja moguća je samo uz vašu izričitu suglasnost. Ako prilikom davanja podataka unaprijed navedene svrhe date i suglasnost da vaše podatke koriste i druge organizacije u sastavu ili dodatno navedene treće strane, oni mogu biti ustupljeni i tim stranama. Ako ne date svoj pristanak, vaši podaci neće biti ustupljeni nikome.

COOKIES

Cookies (Kolačići) je mala tekstualna datoteka koju prezentacija kopira na hard disk vašeg računala. Kolačići ne štete vašem računalu i ne sadrže viruse. Kolačići s naše prezentacije ne prikupljaju nikakve podatke o vama. Korištenje kolačića može se spriječiti u svakom trenutku odgovarajućim podešavanjem vašeg programa. U pravilu, kolačiće koristi isključivo naša Internet prezentacija samo dok ste na njoj, u cilju anonimne statističke obrade podataka, kao i zbog pojednostavljenja njenog korištenja. Kolačići mogu povremeno služiti i drugim svrhama u pojedinim dijelovima prezentacije. Ako se nađete u takvoj situaciji, bit ćete obaviješteni.

TRAŽITE SERVIS ZA ČIŠĆENJE?

Profesionalno čišćenje vašeg prostora. Servis za čišćenje baziran na pružanju visoko kvalitetnih usluga.